Tiens bogatstvo Kine 

Vodeća kompanija na polju TKM

Srbija, Hrvatska, Slovenija, BiH...  

Tiens web shop Slovenija

Tiens preparate možete kupiti i online u novom Tiens web shopu Slovenija. Dostava poštom na vašu kućnu adresu. Plaćanje pouzećem ili karticom. 

Registracija je besplatna, a naručivanje je vrlo jednostavno. Registracijom postajete član Tiensa i kupujete po članskim cijenama(kao i u Naturi). Kao član Tiens kluba učestvujete u svim akcijama i promocijama. Te skupljate bodove i ostvarujete i veće pogodnosti. Možete i preporučivati drugima i zaraditi. Registracija je besplatna i nemate nikakvih obaveza. Registracijom možete kupovati Tiens proizvode u svim državama gdje je Tiens  prisutan.

Kako se registrirati?

1. Kliknite na link :  https://blog1.tiens.com/7121227 Vodič kroz kupnju na Tiens web shopu Slovenija:

Tiens web shop

2. Kliknite na: " Registriraj se zdaj", a zatim "sprejmi povabilo"

3. Korak: Ako želite povoljnije kupovati Kliknite na "Postani Član kluba Tiens". - Registracija je BESPLATNA. - Nema godišnjih članarina i ikakvih  obaveza. - Kao član kupujete po nižim članskim cijenama. - Skupljate bodove i ostvarujete veće pogodnosti. - Učestvujete u svim akcijama. - Te možete i preporučiti drugima ako želite i zaraditi.

4. korak Ispunite svoje podatke (označene sa * ) 5 Korak Dodate u košaricu besplatni "Starter Kit ".  Čime postajete član Tiensa i možete naručivati online preparate i aparate.

Sa svojim ID brojem/e-meilom i vašom lozinkom koju ste odabrali logirate se u Tiens web shop Slovenija  i naručujete proizvode. Plaćanje pouzećem ili karticom. Dostava poštom. Tiens ima svoje centre u 190 država svijeta. Za detaljne informacije za pojedine države svijeta nazovite nas.

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 evra.

Prije same registracije i narudžbe(ili nakon nje) preporučamo  vam da nas nazovete radi detaljnih konzultacija. Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo u radu sa Tiens preparatima i aparatima. Saznajte koja su doziranja optimalna za vas i vrijeme korištenja prema biološkom satu. Mi smo zastupnički ured kompanije Tiens  i možete nam se obratiti s povjerenjem.Posjetite i zastupnički ured Hrvatske: www.natura-odabrano.com 

Posjetite i portal za Sloveniju:  www.zdravje.tiens-centar.com/