Tiens bogatstvo Kine 

Vodeća kompanija na polju TKM

Srbija, Hrvatska, Slovenija, BiH...  

Tiens preparati Srbija

Čišćenje organizma je ključno

Bez čišćenja organizma nema oporavka niti jake životne sile. Čistimo svoje stanove i auta, a zaboravljamo očistiti svoje tijelo. 

Jednom godišnje očistite svoj organizam od otrova i taloga. To je temelj dobrog zdravlja po KTM. 

Upoznajte vodeće preparate na ovom polju.  Krenite još danas u regeneraciju svog tela.

Dupla celuloza

Jedinstveni preparat za čišćenje organizma. Posebno za čišćenje creva i crevnih resica što je ključ za bolju apsorpciju hranljivih materija. Dupla celuloza spoj je različitih detalnih vlakna , uključujući celulozu iz kukuruza s dodatkom praha belog gloga...

saznajte više 

 Antilipidni čaj

Jedinstveni kineski čaj.  Sastav: gynostemia (Gynostemia Pentophyllum), lišće lotosa (Folius Nelumbinus), korijen dvornika (Polygonum spp.), zeleni čaj (Camellia Sinensis), sjemenke sene (Cassia Tora) Najbolje iz prirode!

saznajte više 

Tiens hitozan

TIENS Hitozan proizveden je iz oklopa crvenonogih rakova. Odlikuje se vrlo visokim - 85% stupnjem deacetilacije hitina. Što je stepen deacetiliranja ovog organskog jedinjenja viši, jače je biohemijsko delovanje dobivenog hitosan

saznajte više 

Obnavljanje

Očistili smo organizam od otrova i nepotrebnih naslaga.  Omogućen je nesmetani tok hranljivihmaterija. Nakon čišćenja ili skupa preporučujemo da dobro nahranite svoje telo preparatima koji su po našem mišljenju i iskustvu bez konkurencije na ovom polju:

Super kalcijum u prahu

Jedan od najdjelotvornijih kalcijuma u svetu.  Jedinstveni Tiens kalcijum u prahu. Dodatak ishrani sadrži lako apsorbirajuće, ionizirane spojeve kalcijuma izvedene od telećih kostiju. Važno je zapamtiti da se prirodni kalcijum nalazi u jonskom obliku..

saznaj više

tiens spirulina

Jedinstvena divlja  spirulina iz jezera. Preporučamo je svima bez obzira kakvu ishranu imaju. Visoke proteinske vrijednosti, sadrži esencijalne aminokiseline, karotenoide, gama-linolenske kiseline (GLA) i vitamine i minerale,

saznaj više

Tiens cink

Jedinstveni cink iz žumanca jajeta sa visokim stupm usvajanja u tijelu. TIENS Cink pomaže napuniti normalnu razinu cinka. Cink, tradicionalna medicina smatra ga za “mikroelemenat ljepote”, promiče zdravu kožu, kosu i nokte

saznaj više

Jačanje

Nakon čišćenja i obnavljanja ili paralelno sa njima, preporučuje se da se telo opskrbi dodacima prehrani koji će ojačati imunološki sistem i aktivirati sposobnosti samoizlečenja.

Tiens kordiceps

Nekada samo na kineskom dvoru.  Originalni kineski kordiceps kompanije Tiens. Prema našim iskustvima najtraženiji kineski kordiceps širom sveta. 

saznaj više

Sok kineske datulje

Prema kineskoj medicini, dnevna potrošnja od samo nekoliko kineskih datulja osigurava dugovečnost. Njihov blagotvoran utjecaj na zdravlje otkriven je u davna vremena, a potvrdila ga je i moderna nauka.             

saznaj više 

kril ulje s amarantom

Jedinstveno kril ulje sa amarantom i pasjim trnom. Krill kojeg koristimo za proizvodnju TIENS Kardi dolazi iz najčišćih antarktičkih voda na svetu. Antarktički kril je najčišći izvor morske omege-3 u svetu..

saznaj više 

Holikan

TIENS holikan je preparat zvan "pilula dugovečnosti". Materije koje se nalaze u sjemenki grožđa su snažni antioksidansi - oni se borbe protiv slobodnih radikala, ona taj način odgađajući proces starenja. Istraživanja su pokazala da imaju svojstva kontrole lipida u krvi, što pomaže u održavanju srca u dobroj formi.

Ikan

TIENS Ikan kapsule kombiniraju ginostemu - daleko istočnu "biljku dugovečnosti " s mrkvom i ekstraktom zelenog čaja. Ovi sastojci rade sinergijski te pružaju brojne pogodnosti za naše zdravlje i lepotu, obuhvaćaju gotovo sve vitamine, minerale i biološki aktivna jedinjenja koji reguliraju funkciju tijela na ćelijskoj razini.

Ulje pšeničnih klica Vejkan Tiens

Vejkan

Glavni sastojak Tiens Vejkana su hladno prešana ulja pšeničnih klica koje su jedan od najpoznatijih izvora vitamina E. Glavni sastojci: Ulje pšeničnih klica, lecitin, beta-karoten Vejakn je jedan od naših najtraženijih preparata. Preporučujemo ga svima, a posebno onima koji imaju problema sa cirkulacijom.

Teorija 5 elemenata 
U tradicionalnoj kineskoj medicini pet su elemenata (drvo, vatra, zemlja, metal i voda) temeljni elementi našeg univerzuma koji odgovaraju Proleću, Letu, Kasnom Letu, Jeseni i Zimi. 


U stanju ravnoteže, pet unutarnjih organa (jetra, srce, slezena, pluća i bubrezi) potiču jedan drugoga kako bi ojačali telo i produžili vek života.

teorija 5 elemenata

Kineski biološki sat rada organa

biološki sat rada organaPosjetite i zastupnički ured Hrvatske: www.natura-odabrano.com 

Posjetite i portal za Sloveniju:  www.zdravje.tiens-centar.com/