Tiens bogatstvo Kine 

Vodeća kompanija na polju TKM

Srbija, Hrvatska, Slovenija, BiH...  

Prečišćivač voća i povrća, mesa, vode…

Ozonator nove generacije

Predstavljamo vam vrhunski prečišćivač voća, povrća, mesa, vode, vazduha. Preporučujemo ga svima. 

Uklanja pesticide na voću i povrću, razgrađuje hormonske dodatke u mesu i morskoj hrani, uništava bakterije, izbjeljuje i otklanja tvrdokornu prljavštinu, održava hranu svežom, pročišćava vodu i na taj način nam pomaže da zdravije živimo. 

Ozdravite svoju hranu.  To je ključ zdravlja.

PROČISTITE VOĆE I POVRĆE OD PESTICIDA, MESO OD ANTIBIOTIKA I HORMONA RASTA, VODU OD BAKTERIJA I OTROVA, VAZDUH..

Pročistite voće i povrće

Danas je nužno pročistiti voće i povrće od svih otrova kojim ga špricaju. Te uništiti štetne bakterije, a posebno e-coli i slične koje mogu nanijeti veliku štetu. Nakon uključenja, stavite spravljač pjene na dno posude s vodom. Tako ćete ukloniti preostale pesticide i katalizatore iz voća i povrća, Nakon što je očišćeno ovim uređajem, voće i povrće ne gubi hranjivu vrijednost.

Pročistite meso

Nakon uključenja, stavite spravljač pjene na dno posude s vodom. Tako ćete ukloniti mesne antibiotike i hormone. Korištenjem ovog uređaja, ribe, škampi i školjke bit će oslobođene neugodnog ribljeg mirisa, opasnih bakterija i antibiotika, pa meso postaje elastično i ukusno. Nakon što je očišćeno ovim uređajem, meso ne gubi hranjivu vrednost.

detoksikacija vode

Pročistite vodu

98% vodećih proizvođača flaširane vode koristi ozon pre flaširanja. Naravno da to isto i vi možete učiniti i uštedeti. Napravite živu, alkaliziranu vodu punu kiseonika. Nakon 10 minuta delovanja u vodi, spravljač pene može ukloniti preostali hlor iz vode, sterilizirati vodu, rastaviti teške metale i anorganska jedinjenja. Voda je pitka 20 minuta nakon isključenja uređaja

Pročistite akvarij

Uklanjanje bakterija, povećanje kisika i spriječavanje patoloških promjena u akvariju Direktno stavite spravljač pjene u akvarij i molekule ozona ulaze u vodu te oslobađaju kiseonik Ovo može ukloniti bakterije, oksidirati nečistoće i spriječiti ribu od truljenja. Ako ga koristite svaki dan otprilike 5 minuta, uređaj može ukloniti parazite, zaraze i mikrobe.

Uklonite neugodne mirise

Uklanjanje mirisa iz novouređenih prostorija i namještaja Ovaj uređaj može efikasno ukloniti štetne plinove sa novog namještaja i iz novouređenih prostorija, kao što su formaldehid i miris boje. Smanjuje iritaciju kod čoveka te efikasno održava dišno i psihičko zdravlje. Kad zatvorite vrata i prozore uvijek uključite uređaj na 30 minuta, ljudi smiju ući u prostoriju tek 15 minuta nakon isključenja.

Sterilizacija

Ozon se koristi za sterilizaciju instrumenata u bolnicama. Nakon stavljanja posuđa i ostalih predmeta u posudu, stavite spravljač pjene u vodu te dodajte malo deterdženta. Poslije 15 minuta, nema više bakterija i predmeti su kao novi. Ozonirajte bočice, četkice za zube i drugi predmeti u vodi 15 minuta, 

TIENS NOVA GENERACIJA PREČIŠĆIVAČA

    • Moderan dizajn - Pravokutan oblik, crno-bijelo kućište, veliki i koncizni LCD displej
    • Kontrola dodira - Kontrolni sISTEM dodira, veliki LCD displej s četiri programa – voće, povrće, posuđe i meso; pristisak na bilo koji od njih na 1 sekundu za početak rada, još jedan pritisak za zaustavljanje olakšava rukovanje aparatom. Sistem će uključiti uštedu energije nakon 2 minute mirovanja. LCD će se isključiti i uštediti vaš novac.
    • Veći stupanj otpuštanja ozona - TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća ll. generacije može udvostručiti emisiju ozona po jedinici, dajući bolje performanse sterilizacije.
    • Poboljšani kamen za ozoniranje - Veči kamen za ozoniranje može raspršiti više ozona tokom istog perioda, što rezultira uravnoteženijom i bržom dezinfekcijom.
    • Štedi energiju i lagan je - DiCHO Pročišćivač voća i povrća nije štetan za okolinu jer za svoj rad koristi samo 15 W. Lagan je, teži 1.2 kg.

VELIKA AKCIJA -40% . 
Za samo 23.760,00 Din

Akcija traje 26.02.2019. Redovna cena  39.600,00 Din 
Besplatna dostava Srbija, Hrvatska i Slovenija.

Što je zapravo pročišćivač voća i povrća i kako radi?

TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća je uređaj za čišćenje u kojem je integriran princip biotehnologije, elektronike i mehanike zajedno, s inteligentnim čipom koji kontrolira aplikaciju i primjenu ozona (O3) u svakodnevnom životu. Uređaj koristi snažan oksidativni učinak ozona kako bi proizveo funkciju dezinfekcije, uklanjanja ostatka nusprodukta raspada bakterija, neugodnih mirisa i produživanja svježine hrane. 

Što je zapravo ozon i kako se stvara?

Ozon (O3) je oblik kiseonika koji ima jedan atom kiseonika više od atmosferskog kiseonika (O2) koji udišemo. Ozon se prirodno nalazi u stratosferi, gdje je kisik izložen djelovanju ultraljubičastih zraka i visokoj količini električnoj potencijala munja. Te molekule prirodno teže tome da se vrate u normalu, stabilno stanje i otpuste višak atoma kiseonika. 

Kako se taj mehanizam koristi za čišćenje bakterija i pesticida i kako održava našu hranu svežijom?

Kada molekula ozona dođe u kontakt sa staničnim membranama bakterija, nastaje reakcija oksidativnog proboja koja stvara male rupice u zidu stanicu. Dovoljna količina atoma kiseonika može probiti staničnu membranu bakterijskih stanica. To vodi do lize bakterijskih ćelija i ćelija se počinje dezintegrirati što s vremenom dovodi do smrti bakterija.

Kako Pročišćivač voća i povrća eliminira viruse?
Slični mehanizam događa se s virusima. Iako oni ne sadrže staničnu membranu kako bakterije, obično su zaštićeni proteinskom ovojnicom. Jedna molekula kiseonika uništava viruse difuzijom kroz proteinsku ovojnicu u jezgru nukleinske kiseline, rezultirajući štetom na virusnoj RNA.

Može li Pročišćivač  eliminirati pesticide s hrane poput voća i povrća?
Da, TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća može eliminirati pesticide s površine hrane. Ozon je visoko reaktivan i može oksidirati na površini hemikalija i pesticida mijenjajući time hemijski sastav i pretvarajući ga u inertnu substancu.
 
Specifikacija uređaja 
Naziv uređaja TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća 
Garancija 2 godine. 
Određen napon 220V. 
Određena jačina 15W
Određene frekvencije 50Hz 
Maksimalno podešavanje trajanja 60 minuta

TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća ll.generacije ima EC Declaration of Conformity, CE oznaku, koji odgovara uslovima EU u vezi sigurnosti, zaštite okoline i učinkovitosti električne energije.

VELIKA AKCIJA -40% 
Za samo 23.760,00 Din

Akcija traje do 26.02.2019. Redovna članska cena 39.600,00 Din
Besplatna dostava: Srbija, Hrvatska, Slovenija, (uskoro i BiH)Posjetite i zastupnički ured Hrvatske: www.natura-odabrano.com 

Posjetite i portal za Sloveniju:  www.zdravje.tiens-centar.com/