Tiens bogatstvo Kine 

Vodeća kompanija na polju TKM

Srbija, Hrvatska, Slovenija, BiH...  

Poslovna prilika

Preporučite i zaradite.

Poslovna prilika za sve koji žele raditi sa vodećom kineskom kompanijom na polju zdravlja i poslovnih mogućnosti. 

Bilo da ste fizička ili pravna osoba iskoristite priliku i zaradite. 

Kompanija Tiens omogućuje svojim marketingom vrhunsku zaradu svima koj zavole njene preparate i ponude ih drugima.  Imate mogućnost svakome ponuditi prema njegovim afinitetima i sklonostima i  poslovnu priliku. 

Upoznajte se sa našim preparatima i aparatima, preporučite ih i vi počinjete zarađivati i stvarati vlastiti posao. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva drugih osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.

PRIKLJUČITE SE NAŠEM TIMU
Na poklon će te dobiti stranicu sličnu  stranici: www.tiens-centar.com . Sa vašim kontakt podacima i vašim Tiens web shopom. 

Reklamiranje vaše stranice na internetu(google adwords) da brže startujete.

Nazovite nas na mob: 385 91 725 4936 (viber). Maksimalna podrška u svim fazama razvoja posla.

Imate svoju kliniku, biljnu ljekarnu, centar alternative, salon za masažu li fitnes ili se bavite bilo kojom oblašću zdravlja  za vas imamo idealnu ponudu.
Neka ovo bude i vaša stranica sa vašim kontakt podacima i reklamnim kampanjama koje ćemo mi organizovati 

Ako ste alternativac ili se bavite zdravljem ovo je idealna prilika za vas. Jer možete svojim klijentima i poznanicima ponuditi NAJBOLJE IZ KINE. 

Ako niste alternativac, a treba vam posao i zarada, samo nam se obratite i vaš posao starta. Zaradite od prvog trenutka jednostavnom preporukom i učlanjivanjem drugih. STVORITE SEBI POSAO Posjetite i zastupnički ured Hrvatske: www.natura-odabrano.com 

Posjetite i portal za Sloveniju:  www.zdravje.tiens-centar.com/