Tiens bogatstvo Kine 

Vodeća kompanija na polju TKM

Srbija, Hrvatska, Slovenija, BiH...  

Omega Kril s pasjim trnom i amarantom

Omega kril s pasjim trnom i amarantom

Jedinstvenost TIENS Kril ulje je što su omega-3 masne kiseline u fosfolipidnom obliku. Fosfolipidi tvore strukturalnu bazu stanične membrane u našem telu. 

TIENS Kril ulje lako se prepoznaje i iskorištava u telu. Zbog toga manje doze TIENS Kril ulja daju bolje rezultate od tradicionalne riblje omege-3. 

Pakovanje: 30 kapsula 
Članska cena:  4.620,00 Din 
Zemlja porekla: Norveška 


TIENS Kardi je dodatak ishrani koji sadrži antartičko kril ulje, ulje bobica pasjeg trna i ulje semenki amaranta. Antartičko kril ulje je najčišći izvor omega-3 masnih kiselina na svijetu. Vezano je na fosfolipide i ima visoki stepen apsorpcije. Sadrži i najsnažniji antioksidans u prirodi – astaksantin.
TIENS Kril ulje proizvodi se patentiranom tehnologijom ekološkog uzgoja kako bi se sprečio poremećaj u okolini. Dobavljači TIENS Kril ulja nagrađeni su Certifikatom MSC za doprinos očuvanju i istraživanju.


Amarant

Amarant, u Mezoamerici se uzgaja kao ruderalna biljka 8000 godina. Milenijima, cvetovi amaranta i sjemenke prepoznaju se kao bogate nutritivnim i zdravstvenim vrednostima. 

Azteci amarant smatraju svetom biljkom, gdje su se plodovi mešali s krvlju tijekom nekih religioznih obreda. I u Europi ime amarant dolazi od Grčke riječi amarantos – „ona koja ne vene”. U biljnom svetu semenke amaranta jedinstvene su po svojem bogatstvu skvalena-sastojku koji normaliziuje kolesterol i trigliceride u krvi.

Pasji trn

Pasji trn je grmolika biljka, jedna od najstarijih na planeti. Ima jarko narančaste bobice, i koristi se vekovima kao hrana u Aziji i Europi. Moderna nauka potvrdila je da je ulje iz pasjeg trna iznimno bogato mnogim esencijalnim hranjivim materijama.  

Bobice pasjeg trna obiluju omega-3, omega-6 i omega-7 masnim kiselinama, vitaminima A, B, C i E, antioksidansima, karotenoidima i mikroelementima.Za istaknuti je omega-7 palmitolejsku kiselinu, dobrog antioksidansa i sastojka kožnih lipida. Izvor je hranjivih materija i zaštite za ćelijsku membranu.

pasji trn i omegaPosjetite i zastupnički ured Hrvatske: www.natura-odabrano.com 

Posjetite i portal za Sloveniju:  www.zdravje.tiens-centar.com/