Tiens bogatstvo Kine 

Vodeća kompanija na polju TKM

Srbija, Hrvatska, Slovenija, BiH...  

Iskustva

Neka iskustva u primeni Tianshi proizvoda.

Iskustva u primeni higijenskih uložaka Airis sa negatvnim jonima i aktivnim kiseonikom

Ksenija 
Prezadovoljna sam sa Tiensovim higijensakim ulošcima. Od kada ih nosim osjećam se lagodno, sigurnije. U toku ciklusa osjećaj svježine je dominantan Uistinu ženi vraća dostojanstvo. Moje prijateljice nose ove uloške na moju preporuku. Na svadbi na kojoj smo bili skupa koristile su ih prvi put i sve su mi bile zahvalne. Moja prijateljica Mirela bila je iznenađena kako tokom vrućih dana nema više problema sa ulošcima. Sada kupuje za sebe i kćer redovito. Mojoj sestričini Jasni je toplije kada koristi svakodnevno uloške što joj je bitno jer često bravi vani. 

Ljiljana
Kod prve informacije mi se učinilo da su HU Airiz / Tiens , skupi i da trebam napraviti dobru kalkulaciju da bih ih koristila. Radim takav posao, da sam cijeli radni dan u nemogućnosti da se odvojim od stranaka ili da obavim nesto za sebe. Svežina koju dobijemo koristenjem HU Airiz /Tiens za vreme ciklusa daje i dodatnu sigurnost koja mi je jako potrebna kada sam jako okupirana poslom. Umor od prebukiranog radnog dana nestaje! Osećam se svježe, osjećam energiju! 

Sandra 
HU Airiz / Tiens, dnevni, dala mi gdja Verica i rekla da cu odmah osjetiti svezinu, snagu...i prezentirala mi vise nacina koristenja HU Ariz/ Tiens...odusevili su me. Toplo preporucujem svima.

Svedočanstvo dr. Helermona o Tiens kalcijumu.

Alergija 
Suzana, 40 g. 
Imala sam probleme sa alergijama. Najviše me smetala ambrozija. Ovo proleće se osećam kao da nikad do sada nisam imala nikakvih problema sa alergijama. 


Depresija 
Devojka, 27 godina 
Povremene teške depresije sa strahovima i nemogućnošću kontrole svojih postupaka(misli da je svi žele prevariti). Koristi sleeping. I stanje se popravlja nakon 15 minuta od uzimanja tablete. Osoba postaje savršeno pribrana, potpuno vladajući sobom i svojim postupcima. 

Jura, 37 godina 
Preopterećenost poslom i problemi u poslu doveli ga do depresije i nezadovoljstva. Nakon korištenja sleepinga ponovo mu se vratila radost i životno zadovoljstvo. 


Hemoterapije 
Više iskustava gdje su osobe korištenjem hitozana i bikalcijuma prošli hemoterapije bez većih problema i posledica. 


Herpes 
penzioner, 
Svakoga meseca po dva puta problemi sa herpesom u nosu. Nakon korištenja kordicepsa već par meseci ni traga herpesu. 

Koža i fleke 

Nada, 44 g. 
Pet godina pokušavala sam riešiti problem sa kožom samo na određenom dijelu tijela , probala sam zaista sve od klasične medicine, promijenila prehranu, tretirala to područje sa svim što mi je preporučeno ali uspeh je bio samo privremen odnosno kratkotrajan. Prije godinu dana potrošila sam jednu kutiju bio kalcijuma i jednu kutiju hitozana. Moja koža je potpuno čista kao da se tu nikada ništa nije događalo, a ja se neizmjerno zahvaljujem Tienshiu. 

Neda, 44 godine 
Na licu imam jako izražene crvene mrlje. Do sada mi nisu pomogle kreme na bazi kortikosteroidakoje su mi prepisivali. Trenutno bi ublažili stanje ali nakon prekida korištenja sve bi se vratilo. nakon samo jednog tretmana Tianshi proizvoda (spirulina, vejkan i hitozan) izvana koža izgleda puno bolje. Posebno mi pomaže lagana masaža nefritom. 

Silvana, 49 godina 
Oduševljena sam lifting efektom preparata Tianshi izvana, a naročito rezultatima postignutim aparatom Sjue Bao. radila sam kombinaciju akumpresure i masažu nefritom. U samo jednom tretmanu koža se vidno podmladila. Jako sam zadovoljna rezultatima hitozan losiona na koži tijela. bedra su mi čvršća sa puno manje celulita. 

Vesna, 30 godine 
Veliki problemi sa prištevima po licu. Sa sjue bao aparatom vršen je lifting lica (čisto maslinovo ulje) 15 do 20 minuta. Već nakon prvog tretmana nastupilo je vidljivo poboljšanje. Danas više nema problema sa prištevima. 

Jelčena, 34 godine 
Imala pigmentne pjege na licu prljavo sive boje. Koristila hitozan i pjege su potpuno nestale. 

Lidija, 35 godina 
Problem izraženih pigmentnih mrlja na predelu oko očiju i brade. Svi preparati koje je od tada koristila nisu se pokazali učinkoviti. samo su isušili i nadražili kožu. Upotrebom Tianshi proizvoda izvana i oralno (hitozan, kapsule ljepote). Za nepuna 3 mjeseca riješila je problemi vidno poboljšala stanje kože. 

Dubravka, 42 godine 
Koža je bila suha, umorna i već opuštena. Nakon 10 tretmana Sjue Bao aparata sa nefritom koža se vidno podmladila kao da je rađen lifting (kirurški). "Prije nisam mogla niti zamisliti da izađem bez pudera i šminke, a ujutro se nisam volila niti pogledati u ogledalo. Sada mi je koža svježa i podmlađena da uopće puder ne koristim. Koristim i dalje kapsule ljepote i povremeno ponavljam tretmane nefritom, za održavanje postojećeg stanja. nakon uspješnog tretmana na licu, tretirala sam i kožu tijela. Najviše sam primijetila uspjeh na grudima ". Mononukleoza 
Nikolina, 23 godine 
Nakon preležane mononukleoze kapsulama ljepote oporavljena jetra, 


Psorijaza 

Ana, 53 godine 
Bolujem od psorijaze. Koristim preparate Tianshi koji su mi jako pomogli. Istovremeno sam upotrebljavala masku od spiruline i kapsule vejkana izvana zbog jako izraženih kapilara. Stanje s epopravilo, a upotrebom Sjue Bao vidno sam pomladila kožu lica, vrata i dekoltea. 

Josip, penzioner 
20 godina se pokušavao riješiti psorijaze. Lečio se u Malom Lošinju, Naftalanu u Ivanić Gradu, ali je sve bilo uzalud. Nakon dva mjeseca uzimanja Tianshi proizvode (antilipidni čaj, biocink, hitozan, spirulina, kalcijum ) počeo je primjećivati opšte poboljšanje organizma. Počela se čistiti koža od psorijaze. Danas bez problema. 

Dubravka, penzionerka, 
Bolovala godinama od psorijaze. Lečila se bezuspješno na sve moguće načine. Nakon 10 mjeseci primjene Tiens preparata ima čistu kožu. Na slici prikaz stanja prije korištenja naših preparata i nakon korištenja: 


Prostata 
Više iskustava sa smanjenjem PSA. 

Voda u koljenu 
Krešimiri, 47 godina 
Voda u koljenu, hrskavica oštećena, bez refleksa u zglobovima. Svake godine dva puta punktiranje koljena. Masiranjem koljena aparatom za masažu(zonska akupunktura), ove godine prošao bez punktiranja vode i lakše hoda 

Upala uha, dijete 8 mjeseci,
Upala uha, visoka temperatura. Kordiceps 1/5 kapsule u čaj. Nakon dva dana temperatura normalna, upala nestala. 

Parkinsonova bolest 
Mladen, 58 g. 
Parkinsonova bolest, početak Alzheimera, Prije upotrebe hodao uz pomoć invalidskog pomagala na kotačićima i otežano govorio. Koristio: antilipidni čaj, dvostruku celulozu,hitozan, sleeping, kalcijum za pob, funcija mozga. Nakon dva mjeseca korištenja preparata hodao samostalno dnevno šećući 1,5km i počeo razgovjetnije govoriti. Nakon šest mjeseci svakodnevno ide u šetnju sa psom nekoliko puta dnevno. 

Iskustvo kod multipleskleroze 
Marijan, 
Moj prijatelj već 12 godina boluje od multipleskleroze. Potrošio je skoro celo bogatstvo na razne preparate ali poboljšanje nije osetio. Prije nekog vremena preporučio samo mu Tianshi preparate. Počeo je piti kalcijum za mozak. Nakon samo jedne kutije on je ponovo počeo sticati kontrolu nad levom nogom. Tako da je mogao i čarape navući na noge. Radost mu se povratila i nada da može poboljšati svoje stanje. 


Iskustva kod osteoporoze 

Biokalcij se pokazao najjačim preparatom upravo kod osteoporoze. Možete kod nas pogledati nalaze tri gospođe iz Rijeke i vidjeti uspešnost primene kalcijuma kod osteoporoze. I uvjeriti se u učinak. 

Zdenka, 74 g. 
Osteoporosis, cervikobrachiale sindrom. Uz mnoge fizikalne terapije stanje se samo povremeno poboljšavalo. Uz preparate Tianshi kroz 6 mjeseci stanje se znatno popravilo. 

Ružica, 56 g., 
Osteoporoza i artritis. Koristila kalcium i antilipidni čaj. Vidno poboljšanje pokretljivosti svih kostiju. Bolovi 90% manji. Stisak šake gotovo normalan. 


Iskustvo kod problema sa zglobovima 

Jevgenije, 
 Kako sam se u mladosti bavio sportom, počeli su s vremenom problemi sa koljenima. Sve sam se teže kretao. Supruga mi je predložila da koristim biokalcij. U početku sam bio skeptičan. Međutim kada sam počeo koristiti biokalcijum bolovi su nestali i ja se danas mogu kretati bez problema. Čak se i osjećam 15 godina mlađi. 

Ranko, 
Imao sam velikih problema sa koljenima. Kako igram fudbal svake subote, često sam se povrijeđivao i šepao zbog bolova.Ove godine se pojavio i bol u zglobovima prstiju i moram priznati da sam bio zabrinut. Uzimao Flexi 1+1 tableta dnevno, hitozan i Tiensov kalcij. Sada više nemam problema sa koljenima. Nestali i bolovi u zglobovima prstiju. 

Behter 
Miro, 50 g., 
Behter 15 godina. Godinama koristio voltaren-retard, forte, čepići, lumidol,mioflex… Nakon korištenja Biokalcijuma, biocinka, biokalcijuma za poboljšanje funkcija mozga, hitozan, mravac. Nakon 20 dana nestali bolovi osjeća se super. 

Problemi kičme 
Mila 40 g. 
Bar dva puta godišnje nepokretnost i terapije. Koristila hitozan i biokalcij. Već druga godina bez problema sa kičmom. 

Upala tetiva na ruci 
Upala tetiva na ruci i jaki bol. Na hitnoj primila voltaren, nakon nekoliko sati bolovi ponovo počeli. Primila 10 blokada, bolovi i dalje nesnosni. Koristila biokalcij, biokalcij za pob. Funkcija mozga, kordiceps. Nakon dva dana korištenja preparata bolovi nestali. 


Problem sa pritiskom 
Marija, 60 g. 
Imala sam problema sa povišenom masnoćom, visoki pritisak, probleme sa želucem (moram jesti jako laganu hranu - lešo). Uzimala sam antilipidni čaj u vremenu od 160 dana . Osjećam se izvrsno, imam redovitu stolicu, a pritisak mi je potpuno normalan. 

Miroslav,54 g. 
Povišeni krvnipritisak, problemi sa bubrezima i mjehurom. Koristio antilipidni čaj, kordiceps, biocink,biokalcijum. Pritisak je u granicama normale. Problemi sa bubrezima i upalom mjehura nestali čak je i problem pražnjenja stolice bitno poboljšan. 

Trn u peti 
Anton 58 g. 
Trn u peti. Koristio gai bao. Nakon tri tjedna potpuno prestali bolovi i nestao trn u peti. 

Neplodnost 
Prije nego su krenuli sa korištenjem sintetičkih preparata , bračni par odlučio krenuti sa Tianshi preparatima. Uspješno riješen problem dugogodišnjih pokušaja da dobiju dijete. Posjetite i zastupnički ured Hrvatske: www.natura-odabrano.com 

Posjetite i portal za Sloveniju:  www.zdravje.tiens-centar.com/