Tiens bogatstvo Kine 

Vodeća kompanija na polju TKM

Srbija, Hrvatska, Slovenija, BiH...  

Eliksir od kineske datulje

Tekućina kineske datulje

Prema kineskoj tradicionalnoj medicini, dnevna potrošnja od samo nekoliko datulja osigurava dugovječnost. Njihov blagotvoran učinak na zdravlje otkriven je u davna vremena, a potvrdila ga je i moderna znanost. 

Kinesku datulju odlikuju visokim prehrambenim vrijednostima te je bogat izvor vitamina i minerala. Zbog visokog sadržaja vitamina C, djelotvornog antioksidansa, one se zovu “prirodni vitamin C”. Također je bogata vitaminima B kompleksa, koji potiču metabolizam i poboljšavaju stanje kože i noktiju. Kineske datulje su izvrstan izvor željeza, kalija, magnezija i kalcija. 

Datulja sadrži 18 od 24 aminokiselina bitnih za pravilno funkcioniranje organizma.

 Najkorisnija komponenta ekstrakta kineske datulje je adenozin monofosfat, u kratkom cAMP. Ovaj spoj je odgovoran za pojaćanje međustaničnih signal jer utječe na unutarstanične impulse. U ljudskom tijelu, cAMP između ostalog ubrzava komunikaciju u živčanom sustavu. To znači da može smiriti živce i poboljšati kvalitetu sna.

DJELOVANJE 
 Sastojci prisutni u TIENS tekućini od datulje pokazuju široki spektar djelovanja: 
 - Pokreću prirodnu obranu tijela. 
- Smiruju živce - Poboljšavaju kvalitetu i trajanje sna 
 - Imaju pozitivan utjecaj na probavu 
 - Pomažu u borbi protiv umora 

 Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, ekstrakt kineske datulje poboljšava proces stanične obnove te hrani i čisti krv, Kineska medicina također smatra da kineske datulje stimuliraju iskonski Qi, odnosno tzv. vitalni Qi u našem tijelu i Qi želuca i slezene - to znači da regulira funkciju ovih organa. 

DOZIRANJE 
 1 bočica dnevno. Razrijedite vodom, prema osobnom ukusu. Dobro izmiješajte prije konzumiranja. Nakon otvaranja, upotrijebite u roku od 2 dana. Nemojte premašiti navedenu dnevnu dozu.Posjetite i zastupnički ured Hrvatske: www.natura-odabrano.com 

Posjetite i portal za Sloveniju:  www.zdravje.tiens-centar.com/