Tiens bogatstvo Kine 

Vodeća kompanija na polju TKM

Srbija, Hrvatska, Slovenija, BiH...  

Dušek zdravlja s anionima i ic zrakama

Vrhunska kreacija japanskih, američkih i kineskih instituta. 


Razvijen na načelima kineske tradicionalne medicine i teoriji glavnih kolateralnih kanala, TIENS dušek zdravlja, ima u sebi od 108 do 156 energetskih zvezda u dvokrevetnoj verziji, koje istovremeno oslobađaju magnetsku energiju, infra-crvene zrake i anione, tako ćelije tela mogu pravilno funkcionirati i biti pravilno snabdevene kiseonikom. Osim toga, ovaj proizvod sadrži anionska vlakna te ugljikova vlakna od prirodnog bambusa. Prilagođavajući se građevnom konceptu tela , TIENS dušek zdravlja može uravnotežiti biološko magnetsko polje ljudskog tela, smanjiti umor, poboljšati san, povećati imunitet i nadopuniti ostale funkcije zdravlja

Energetske zvezde

Koristeći brojne međunarodne, napredne tehnologije, TIENS je patentirao energetsku zvezdu koja kombinira jedinstvene karakteristike turmalina s negativnim magnetizmom kako bi premostio piezoelektrična i termoelektrična ograničenja koja postoje u materijalima od turmalina. 


Energetska Zvezda kontinuirano može oslobađati magnetizam, infracrvene zrake, anione i druge biološke čimbenike energije bez primjene toplinskih izvora i dodatnog trenja. Tehnologija TIENS Energetska Zvijezda oslobađa gore navedene energije kroz svaku zjezdu. Te Zvezde su povezane jedne s drugima te stalno i kontinuirano deluju.

Pravi kućni bioenergetičar

TIENS dušek zdravlja radi na tome da se teorija Huangdi's Internal Classics – hladna glava i tople noge naprave dobar san – pretvori u praksu. 

TIENS energetska zvezda utječe na naše telo od glave do pete, po znanstvenom razumijevanju, tako da se raspršeni magnetizam nakuplja i prodire u tijelo te radi na akupunkturnim tačkama na leđima i udovima. 

Prirodni magnetski snop potiče rezonanciju u dubokim akupunkturnim tačkama, Qi i krv cirkuliraju kroz glavne kolateralne kanale, što otvara akupunkturne tačke i proširuje kanale.

Ukupno ima 6 slojeva

Prvi sloj; TIENS je patentirao tro-dimenzijsko žakard pletivo: glatko je, mekano, nema statičkog elektriciteta I antialergijsko je. 

Drugi sloj: Pamuk s anionskom akupunkturom; napravljen je od retkog i prirodnog turmalina u prahu koje je obrađen naprednom tekstilnom tehnologijom s velikom količinom aniona i infracrvenih zraka koje se oslobađaju istovremeno. 

Treći sloj; Pamučno platno: postojana, mekana i prozračna površina. 

Četvrti sloj; TIENS energetske zvezde.

Peti sloj; Pamuk s bambusovim ugljenom: posebnom tehnikom bambusov ugljen u prahu može biti ravnomjerno raspoređen u vlaknima. Na taj način, ugljen bambusa može učinkovito apsorbirati loš miris, oslobađajući od formaldehida, sulfida, metilnog alkohola, benzena, fenola i drugih štetnih tvari.

Šesti sloj; Prugasta tkanina visoke gustoće kao donji sloj, daje izdržljivost proizvoda i sprečava brzo trošenje. Osim toga, ovaj sloj madraca sprečava moljce da polažu jajašca u njemu, što čini proizvod duže izdržljivim.


Akcija -40%


Cena: 87.120,00 Din

Redovna članska cena 145.200,00 Din.Posjetite i zastupnički ured Hrvatske: www.natura-odabrano.com 

Posjetite i portal za Sloveniju:  www.zdravje.tiens-centar.com/